Ülkemiz

YEŞİL YALOVA SPOR’A ÖNEMLİ ZİYARETÇİLER

YEŞİL YALOVA SPOR’A ÖNEMLİ ZİYARETÇİLER
Yayınlama: 02.07.2024
A+
A-

Yeşil Yalova Spor, Türkiye’nin önemli futbol menajerlerinden ve Adana Demir Spor Kulübünde yöneticilik ve Başkanlık Yapan Metin Korkmaz ile birlikte Yalovalı iş adamı Ali Demirhan’ı tesislerinde ağırladı.

BAŞKAN ORUÇ:’’TEŞEKKÜR EDERİM’’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşil Yalova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’’ Değerli iş adamı, takımımızın ana sponsoru olan Ali Demirhan’ı, ülkemizin en iyi futbol menajerlerimden olan ve aynı zamanda Adana Demir Spor Kulübünde yöneticilik, Başkanlık yapan Metin Korkmaz ve beraberindekileri tesislerimizde ağırladık. Gündemimiz elbette futbol oldu. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.’’ dedi.

‘’DEMİRHAN, EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZDİR’’

ADCO İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demirhan’ın her zaman Yeşil Yalova Spor’a sahip çıktığı da ifade eden Başkan Oruç,’’ İlimizin önemli yatırımcılarından biri olan iş adamı Ali Demirhan, Yeşil Yalova Spor Kulübünün her zaman maddi ve manevi olarak destekçisi olacağını belirtti. Takımımızın son durumu, iç ve dış transferlerimiz ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk.’’ ifadelerine yer verdi.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.