Ülkemiz

YALOVA SAĞLIKLI YAŞAM DERNEĞİ BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI DÜZENLEDİ

YALOVA SAĞLIKLI YAŞAM DERNEĞİ BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI DÜZENLEDİ
Yayınlama: 24.06.2024
A+
A-

Yalova Sağlıklı Yaşam Derneği’nden Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı düzenledi. Düzenlenen kahvaltıya dernek üyelerinin yanı sıra Belediye Başkanları katılım sağladı.

Başkan Dursun Erdem: “Gerçek İhtiyaç Sahiplerine Ulaşmaya Çalışıyoruz”

Yalova Sağlıklı Yaşam Derneği, Yalova ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla düzenlediği Birlik ve Beraberlik Tanışma Kahvaltısında bir araya geldi. Etkinliğin amacı, tanışma ve kaynaşmayı sağlamak olarak belirlendi.

Yalova Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Dursun Erdem, konuşmasında şu ifadelerde bulundu:

“Değerli Başkanlarımız, Değerli Misafirlerimiz, öncelikle derneğimizin kahvaltı programına hoş geldiniz. Derneğimizin ismi ‘Yalova Sağlıklı Yaşam Derneği’dir ve kamu yararına hizmet vermekteyiz. Derneğimizin üyeleri bilinçli ve kültür seviyesi yüksek insanlardır. Dernek olarak, belki de sizlerin ulaşamadığınız ihtiyaç sahiplerine ulaşıp elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gerçek ihtiyaç sahibi, yani maddi imkanı olmayan insanlar gurur yapabilir, isteyemezler. Biz bir şekilde onlara ulaşmaya çalışıyoruz.”

Erdem, ayrıca belediye başkanlarına yönelik önemli mesajlar da iletti:

“Sizden ricam, ulaşılabilir olmanız ve birim yöneticilerini idare ederken dikkatli olmanızdır. İnsanları gerçeklerinden uzaklaştırmamaya özen göstermenizi istiyorum. İçinizde, abi pozisyonunda ve daha önce tecrübeli kişiler var. Halk, sizi tercih etti ve seçti; elinizde sihirli değnek olmadığını biliyoruz. Size 6 aylık bir başlangıç dönemi ve ardından 6 aylık bir hazırlık dönemi olarak bir yıl veriyoruz. Bu bir yılın sonunda, bizler halk olarak bir fark hissetmek istiyoruz.”

Teşekkür Plaketleri Takdim Edildi

Yalova Sağlıklı Yaşam Derneği, etkinlikte çeşitli belediye başkanlarına katkılarından dolayı teşekkür plaketleri verdi.

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, katkılarından dolayı Sultan Demir’e, Yalova Belediye Başkan Vekili Hatice Yürek Korkutan, Aslı Turpçu’ya,  Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, Gökay Kaplan’a, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Aydın Yılmaz’a plaket takdim etti.

Belediye Başkanları, bu anlamlı etkinlikte emeği geçen tüm belediye başkanlarına ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.