Ülkemiz

KARAMÜRSEL’DE “TURİZM DERNEĞİ” GÜNDEMİ BELİRLEYECEK

KARAMÜRSEL’DE “TURİZM DERNEĞİ” GÜNDEMİ BELİRLEYECEK
Yayınlama: 21.06.2024
A+
A-

KARAMÜRSEL’in en çok ses getiren sosyal medya sayfası olan “Karamürsel Turizm Derneğinde” Dernek Başkanı Mehmet Akdeniz, sayfada şahsıma “yöneticilik” verdi. Gündeme dair gelişmeleri, vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın şikayetlerini ele alacağız.

Karamürsel’in komşu belde ve ilçelerinin haberlerini, son dakika gelişmelerini hem gazeteakkent, yalovacizgi sosyal medya hesaplarımızdan hem de Karamürsel Turizm Derneği sayfasından paylaşacağız.

Bitti mi. Tabi ki hayır.

Gene bu sayfadan Karamürsel vatandaşlarının sesi olabilmek adına var gücümüzle çalışacağız.. Vatandaşlarımızın şikayetlerini kamuoyuna yansıtacak, kamu kurum ve kuruluşlarını yeri geldiğinde göreve davet edeceğiz ve eleştireceğiz..

 

Şikayetlerin, sorunların “masaya yatırılması” gereken konuların, takipçisi olacağız!

Mesela Ereğli Kumyalı sahili.. Masaların yollara konması, trafik sorunundan şikayetçi olan vatandaşlarımızın sesi olacağız..

 

Karamürsel yollarında “çirkin görüntü” oluşturan kafelerin “masalarını yollara” taşırmasını ele alacağız.. Hiç uğraşmayın beyler.. Bir adres gösterin, esnaflarımız tıpkı Yalova’da ki gibi “kafeler sokağını” hayata geçirsin!

 

En azından bana göre “çirkin olan bu görüntüde” ortadan kalkar! Allah aşkına oluşabilecek bir trafik kazasında kafelerin masaları sokaklarda..

Burada oturan vatandaşların can güvenliğini kim düşünmeli?

 

Elbette esnaflarımızın da haklı sebepleri vardır.

 

Ailece sahil yürüme bandına bir bakalım mesela..

Akülü arabalardan rahat bir şekilde yürümeye zaten imkân yok!

Bisiklet yolu mu, motosiklet yolumu yoksa kalabalık içinde balık tutmaya çalışan oltacıların yolu mu?

İlerleyen günlerde bu konulara “geniş geniş” değineceğiz..

Belki birileri rahatsız olabilir ama..

Biz işimizi yapacağız!

Aaa bu arada “Karamürsel Turizm Derneğinin” diğer dernekler gibi “masa başı” değil, yeri geldiğinde sahada, yeri geldiğinde makamlarda “masaya yumruğunu vurabilen” bir dernek olduğunu da hatırlatmak isterim..

Sağlıcakla kalın..

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.