Ülkemiz

KURBAN BAYRAMINDA YALOVA SAHİLLERİ

KURBAN BAYRAMINDA YALOVA SAHİLLERİ
Yayınlama: 18.06.2024
A+
A-
Yalova’da Kurban Bayramı süresince, alım gücünün giderek düşmesinden dolayı tatil beldelerine gidemeyen vatandaşlar,  Yalova sahillerinde ve akasya plajında denize girmeye çalıştılar. Akasya plajında daha önce Yalova belediyesi tarafından konuyan şemşiyelerin bu yıl akasya plajına konulmadığı görülürken, Akasya Plajı’nda bulunan Engelsiz Plajı’nın ise kullanılmaz ve atıl durumda olduğu görüldü.

Engelsiz plajının bir an önce onarılarak yeniden engelli vatandaşların hizmetine sunulmasını talep eden Yalovalılar, ayrıca her yıl akasya plajına belediye tarafından konulan şemsiyelerinde konulmasını istediler. Gazipaşa caddesin kenarlarında bulunan seyyar satıcıların büfelerinin yol kenarlarından kaldırılarak kumsal tarafına taşındığı dikkat çekti.

Kurban bayramında hava sıcaklığının 34 dereceye çıktığı Yalova’da bir hafta boyunca bu sicaklığın devam edeceği belirtiilirken deniz suyu sıcaklığının ise 23 dereceye ulaştığı kaydedildi. Bayram tatilinde Yalova dışına çıkamayan vatandaşlar, Bayram yorgunluğunu sahil kesiminde bulunan çay bahcelerinde ve piknik alanlarında atarken, çocuklar ise çocuk oyun alanlarında doşasıya eğlenme fırdsatı buldular.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.