Ülkemiz

‘’İTİBARDAN, TASARRUF OLMAZ!’’

Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-

Evet sevgili okuyucularımız. Her şeyin ‘güllük gülistanlık’ olmasından sonra Tekirdağ’da da ‘’3 Miyar liralık’’ doğalgaz rezervi bulunmuş.. Genelde her seçim arifesinde bulunan doğalgaz, ne hikmetse bu sefer kendisini ‘seçimden önce’ buldurmuş. Sahi gaz demişken, ‘gabardan fışkıran petrol’ ne alemde?

Geçin efendiler geçin artık bunları..!

Sadece ekonominin düzelmesine yönelelim. Emeklilerin ‘geçim sıkıntılarına’ yönelelim. Gelecek nesillerimiz olan çocuklarımızın ‘eğitimlerine’ yönelelim.. Gençlerimizin ‘problemlerine’ yönelelim!

VATANDAŞ BU OYUNLARI ARTIK ‘YEMİYOR’

Hükümet tüm Belediyelere, resmi kurumlara ‘Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’ gönderdi. Yahu iyi de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kazanan Ak Parti olsaydı ‘Tasarruf Tedbirleri’ olacak mıydı?

‘Hayır, elbette olmayacaktı’ dediğinizi duyar gibiyim..

Lüks araçlara binen, 2-3 kurumdan maaş alan sözde yöneticiler mi tasarruf yapacak?

Ya da bir otobüs içerisinde toplanıp, ‘bakın biz tasarruf ediyoruz’ diyen binen bakanlar, arkalarından makam araçlarının gelmesiyle mi tasarruf yapacaktı?

Eee hani ‘itibardan tasarruf olmazdı?..’

Bu 3. Sınıf ‘sözüm ona tasarruf’ oyunlarını, artık vatandaş yemiyor!

Nitekim vatandaşta zaten ‘mecburiyetten tasarrufa’ alıştı..

Heee yok illa da tasarruf yapılacaksa haydi buyurun ‘milletin vekillerinden’ maaş kesintilerine başlayın!

Hem emekli olan, hem de vekil olarak görev yapan 300 vekilin maaşı 230 Bin TL!..  Sadece vekil olanların maaşı ise 110 Bin TL!

% 75 enflasyonla yoksullaşan dar gelirli yarı aç yarı tok yaşıyor. Mükellef bir sofrayı ve zengin bir hayatı ancak rüyasında görüyor..

TEŞEKKÜRLER TAHSİN BECAN!

Tasarruf tedbirleri arasında yer alan ve bu durumdan en çok zararı görenlerden birisi de ‘yerel medya’ oldu.

Basın İlan Kurumu kararı ile birlikte ‘belediye ilanlarından’ yararlanan medya sayısı zaten düşmüştü. Tasarruf tedbirleri kapsamında da bu sayı ‘komple ortadan kalktı..’

Bu karara Yalova’mızın iktidar Milletvekillerinden ‘ses çıkmazken..’, Cumhuriyet Halk Partisinin Yalova Milletvekilil Tahsin Becan, konuyu TBMM’ye taşıdı.
Eee her zaman olduğu gibi ‘işine gelmeyince sesini çıkaramayan vekiller’ gene üç maymunu oynamaya devam etti.

Eeee unutmamalı ki gün gelir sizlerin de ‘yerel medyaya’ işi düşer.. Kim belir belki o zamanda yerel medya sizlere ‘tasarruf tedbiri’ uygular!

Bilmem anlatabildim mi?

Sağlıcakla kalın..

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.